Privacy Beleid


PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

RailStaffing Coöperatie U.A. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van RailStaffing Coöperatie U.A., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan RailStaffing Coöperatie U.A. verstrekt. RailStaffing Coöperatie U.A. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM RAILSTAFFING COÖPERATIE U.A. GEGEVENS NODIG HEEFT

RailStaffing Coöperatie U.A. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan RailStaffing Coöperatie U.A. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit technische/online dienstverlening.

Bij het gebruik van onze website bewaren wij automatisch serverlogs, dit zijn gegevens over je verbinding met onze website. Denk hierbij aan je IP-adres, browserversie, en het tijdstip van je bezoek. De gegevens in deze logs worden gebruikt om fouten en/of problemen op onze website op te lossen en om personen die onze website oneigenlijk proberen te gebruiken op te sporen en te blokkeren.

HOE LANG RAILSTAFFING COÖPERATIE U.A. GEGEVENS BEWAART

RailStaffing Coöperatie U.A. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

RailStaffing Coöperatie U.A. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van RailStaffing Coöperatie U.A. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. RailStaffing Coöperatie U.A. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

RailStaffing Coöperatie U.A. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van RailStaffing Coöperatie U.A. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan RailStaffing Coöperatie U.A. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. RailStaffing Coöperatie U.A. heeft hier geen invloed op.

RailStaffing Coöperatie U.A. heeft Google geen toestemming gegeven om via RailStaffing Coöperatie U.A. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@railstaffing.com. RailStaffing Coöperatie U.A. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

RailStaffing Coöperatie U.A. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van RailStaffing Coöperatie U.A. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door RailStaffing Coöperatie U.A. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met RailStaffing Coöperatie U.A. op via info@railstaffing.com. https://railstaffing.com/ is een website van RailStaffing Coöperatie U.A.. RailStaffing Coöperatie U.A. is als volgt te bereiken:

Postadres: Van der Heijdenstraat 28, 2871ZG Schoonhoven

Vestigingsadres: Van der Heijdenstraat 28, 2871ZG Schoonhoven (Geen bezoek adres)

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 68704178

Telefoon: 0614978660

E-mailadres: info@railstaffing.com

Contact Formulier


Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Stuur ons hieronder een bericht.